Blootzwemdag Tikibad

Grootste glijbanenparadijs van de Benelux!

Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker … het Tikibad heeft glijbanen voor de hele familie. De 21 glijbanen maken het Tikibad tot het grootste glijbanenparadijs van de Benelux! Raas naar beneden van de Flits en de Blits, vlieg naar beneden in de megasnelle Tyfoon en ga samen van de nieuwste glijbaan Triton. Ook leuk: laat je meevoeren in het golfslagbad, neem plaats in één van de heerlijke whirlpools of damp even lekker uit in de stoomcabine.

Kids waterpark Playa

Nieuw is Kids waterpark Playa, speciaal voor stoere jongens en meiden van 0 tot 12 jaar. Dit waterspeelparadijs is pas geopend en beslaat zo’n 1.000 m2, met glijbanen speciaal voor avontuurlijke kids. Natuurlijk kun je in het Tikibad ook heerlijk ontspannen.

Bekijk hier het plattegrond van het Tikibad.

Praktische informatie

  • Vergeet je ledenpas van NFN Open & Bloot niet, want die moet je laten zien! Ook FBN-leden zijn welkom. 
  • Entree vanaf 15:30 uur (14:30 uur is uitverkocht).
  • De maximale toegangstijd is 4 uur. 
  • Langer genieten van alle waterpret in het Tikibad? Bij de uitgang betaal je € 1,- per half uur extra. Het Tikibad sluit om 20.30 uur. 
  • Ieder lid mag één introducee meenemen. Belangrijk is dat je gelijktijdig aankomt bij de kassa van het Tikibad.

Gratis winterattracties Duinrell!

Ga je naar de Blootzwemdag in het Tikibad? Goed nieuws! Dan heb je ook gratis toegang tot de winterattracties, hoe leuk is dat!? Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan de Falcon en zweef lekker mee in de Aqua Swing. 

Op zondag 15 december zijn de winterattracties geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Bekijk hier een overzicht van alle winterattracties van Duinrell

Koop nu je tickets op https://www.blootgewoon.nl/tickets-blootzwemdag-tikibad/

Kan je niet betalen via Bancontact/Mister Cash? Neem dan contact op met NFN via info@nfn.nl.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...