Naturistenterrein Buorkerij

Natu(u)ristisch kamperen in het weidse Fryslân.
  • Friesland, Nederland
  • Camping
  • 49 staanplaatsen
  • Diverse accommodaties

Facebook

Contact

www.campingdedgum.nl

Deze camping ligt op het erf van een authentieke Friese stelpboerderij uit 1888 te midden van weilanden en vergezichten nabij de steden Bolsward, Workum en Sneek. De camping bestaat uit twee speels aangelegde velden die goed gedraineerd zijn, voldoende beschutting bieden en ook nog eens prachtig uitzicht over de landerijen hebben. De oude koeienstal is omgetoverd tot een knusse ruimte waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Voor de toekomst staat de aanleg van een zwemvijver gepland.

De camping telt 49 staanplaatsen en een volwaardig ingericht sanitair gebouw. Er is ook een comfortabale chalet te huur met twee slaapkamers en sedert 2019 ook nog twee nieuwe appartementen met TV, WiFi en een eigen terras.

Het pittoreske dorpje Dedgum ligt in de Zuidwesthoek van Friesland, een gebied met landerijen, meren en niet te vergeten de bijzondere IJsselmeerkust. Het gebied is uitermate geschikt om te wandelen, te fietsen en cultuur te snuiven. De camping is aangesloten aan het Fietsroutenetwerk en ligt direct aan de Hanzesteden- en Elfstedenroute. Vergeet boven alles de rust niet, want dát is uiteindelijk wat dit prachtige terrein met weidse uitzichten je gaat bieden. Je zal je echt thuis voelen op de Buorkerij. Meer info over dit domein, voorzieningen, omgeving, enz. vind je op de website van het domein.   www.campingdedgum.nl

Jouw voordeel met de FBN kaart

Klanten met een kaart van het FBN krijgen 5% korting op hun verblijf. Vraag steeds naar de juiste voorwaarden bij de eigenaar.