Vakantie: Casa de cinco Hermanos

Vakantie is de beste periode van het jaar!

Casa de cinco Hermanos

Het gedeelde naturisme

Naturistisch vakantieverblijf

Locatie

Appartado de Correos 145 E-03650 Pinoso tel +33 (0)968 955360 www.casadecincohermanos.com

Accommodatie

Casa de cinco Hermanos, een prachtig gerenoveerd huis, omringd door de natuur. Hier kunt u vrijwel het gehele jaar door Naturistisch recreëren. U kunt er verblijven op basis van Bed & Breakfast (de kamers hebben elk een eigen badkamer) of een huisje huren met eigen keuken en badkamer. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en worden voor u gewassen.

Casa de cinco Hermanos bevindt zich tussen het stadje Jumilla en het dorp Pinoso tussen de Sierra del Carche en de Sierra de la Pila. Het terrein is omringd door olijf- en amandelbomen.

Alhoewel het zich midden in de natuur bevindt is het slechts 1 kilometer van de doorgaande weg, waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanuit Alicante, Murcia en Valencia. Wij kunnen u ook ophalen van en brengen naar het vliegveld.

Een bezoek aan de vele interessante steden, dorpen en andere bezienswaardigheden is zeer goed mogelijk. De meesten liggen op steenworp afstand. Daarnaast is een bezoek aan één van de lokale Bodega’s aan te raden. Je kunt er een rondleiding krijgen en onder het genot van tapas de eigen wijnen proeven.

De Flamenco is een Spaanse dans. In Abanilla is een authentieke grot waar voorstellingen worden gegeven van de traditionele Flamenco. Wij reserveren graag een avond voor je waarbij je onder het genot van tapas en sangria, van deze dans kan genieten.

Casa de cinco Hermanos lig op 1,7 hectare eigen grond en heeft een groot zwembad van 13 meter x 6 meter. Het zwembad ligt een beetje hoger op de heuvel en vanaf het grote terras rond het zwembad kunt u genieten van het uitzicht op de omringende natuur.

In de buitenkeuken bij het zwembad staat een koelkast met wijn, frisdrank, bier en ijsjes en is voor iedere kamerhuurder ook te gebruiken voor eigen voorraad.

Wandelen en mountainbiken in de aangrenzende natuurgebieden is een echte aanrader. Ook buitenritten te paard zijn ter plaatse voor u te regelen.

In het voorjaar zijn de wilde bloemen een plaatje. Vogelliefhebbers zullen vele soorten aantreffen, waaronder de Adelaar, Hop, Oehoe en vele andere soorten. Kom en geniet van het naturisme in de rust en ruimte!

Diverse naturistenstranden aan de Middellandse zee zijn met de auto binnen drie kwartier te bereiken.

Voordeel met FBN-kaart

Casa de cinco Hermanos biedt u

5 € korting/nacht op uw verblijf van 7 nachten of langer 2,5 € korting /nacht voor kampeerders van 7 nachten of langer