De Buizerd

Naturistisch genieten in Zeewolde Flevoland
  • Flevo-Natuur, Nederland
  • B&B
  • 2 gastenkamers
  • Jacuzzi
  • WiFi

Facebook

bedenbreakfastdebuizerd.com

Deze luxe B&B ligt middenin het Flevo-Natuur naturistenpark. Dit betekent dat je meteen ook alle hier aanwezige faciliteiten kan gebruiken: zwembaden, sauna’s, horeca en animatie. Flevo-Natuur, Nederlands grootste bloot-locatie, ligt op 2 uur rijden van Antwerpen. https://www.flevonatuur.nl/faciliteiten

De B&B beschikt over 2 in Ibiza-style ingerichte kamers met  gedeelde badkamer, een inloopdouche en keuken. De keuken is na het ontbijtbuffet, dat elke ochtend vers wordt geserveerd ook te gebruiken door gasten. In de keuken is er een goed gevulde minibar.

De kamers zijn modieus, warm en sfeervol ingericht. Ze zijn voorzien van tv, handdoeken, badjas, koelkast, koffie- en theefaciliteiten. De ruime tuin waar je op diverse plaatsen gezellig kan loungen beschikt over een jacuzzi, douche en bar. De huiskamer beschikt over smart tv’s met headsets, zodat je ongestoord je favoriete programma kunt bekijken zonder andere gasten te storen. Netflix is beschikbaar.

Meer info over dit domein, voorzieningen, omgeving, enz. vind je op de website van het domein.  bedenbreakfastdebuizerd.com

Jouw voordeel met de FBN kaart

Klanten met een kaart van het FBN krijgen 5% korting op hun verblijf. Vraag steeds naar de juiste voorwaarden bij de eigenaar.