Exclusief aanbod van Grottamiranda Naturist Resort

Bezoek Zuid-Italië in 2020 en profiteer van een exclusief aanbod gereserveerd voor FBN-leden, inclusief accommodatie, excursies en avonden.

Om de samenwerking tussen Grottamiranda en de FBN te versterken, biedt Grottamiranda Naturist Resort in oktober 2020 een groepskorting aan, onder speciale voorwaarden.

Het naturistisch resort verwelkomt u van vrijdag 16 tot vrijdag 23 oktober 2020 (datums afhankelijk van rechtstreekse vluchten tussen Charleroi en Brindisi) voor een verblijf inclusief: 

Accommodatie: .
Naturistenboottocht .
Aquagym: 3 sessies van 45 minuten
3 naturistenavonden: 1 panzerotti-avond * (lokale specialiteit), 1 typisch buffet * en 1 proeverij van Apulische wijnen.
Excursies (textiel): 1 bezoek aan een olijfoliefabriek en 1 bezoek aan de stad Locorotondo op de heuveltop.

 • Accomodatie:  hetzij in een particulier appartement, hetzij in collectieve accommodatie dankzij gedeelde appartementen. 
 • Een naturisten-boottocht  tussen Monopoli en Polignano a Mare (afhankelijk van weers- en zeeomstandigheden) .
 • Aquagym: 3 sessies van 45 minuten.
 • 3 naturistenavonden : 1 panzerotti-avond * (lokale specialiteit), 1 typisch buffet * en 1 proeverij van Apulische wijnen  
 • Excursies (met textiel) : 1 bezoek aan een olijfoliefabriek en 1 bezoek aan de stad Locorotondo op de heuveltop.

Accommodaties zijn beschikbaar voor u: privé- of gedeelde accommodatie voor mensen die een gedeelde accommodatie zouden willen.

 • Privéappartementen: ze profiteren van een tarief voor een paar. Indien geboekt door een enkele persoon, is het toepasselijke tarief dat weergegeven voor een paar. 
 • Les Gedeelde appartementen:Ze zijn ontworpen voor mensen die individueel boeken en ermee instemmen in hetzelfde appartement te wonen. Dit zijn de Lecce-appartementen (met tweepersoonsbed op de mezzanine en 2 bedden (die een tweepersoonsbed kunnen vormen) op de begane grond.
  2de mogelijkheid: deel met 2 met een groot bed voor elk. Deze voorkeur moet tijdens het boeken worden uitgesproken of worden gedeeld door 3 personen met eenpersoonsbedden. Deze voorkeur moet worden aangegeven op het moment van boeking. 

TARIEVEN:

Deze aanbieding is voor een groep van minimaal 8 personen. Vanaf 8 personen maakt mogelijk te zorgen voor de privatisering van een boot, evenals de organisatie van aquagymsessies.
*: drankjes zijn niet inbegrepen.

.

Elke deelnemer kan ook boeken, met extra betaling:

 • Individuele ayurvedische massage 
 • Massage in het zwembad (Watsu) : Een exclusiviteit bij Grottamiranda. 
 • Apulische kookles 

Dit aanbod is geldig bij reservatie voor 31 maart 2020.

Geinteresseerd ?

Info en reservatie enkel via mail: naturisme.grottamiranda@gmail.com

Aarzel niet om hun website te bezoeken: www.resort-naturista-grottamiranda.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...