FBN naakt zwemfeest Aqualibi 10 oktober 2020


 
Op 10 oktober vindt in Aqualibi het langverwachte FBN zwemfeest plaats. Natuurlijk zijn er vanwege het coronavirus speciale regels van kracht:

  •  Zoals overal, is het bij u dragen van een mondmasker verplicht wanneer u naar Aqualibi komt. (En geen nood : indien je maskertje defect is, kan je er eentje aanschaffen bij ons aan de kassa). Het dragen is verplicht in wachtrijen, in gangen, in de horeca zodra u niet aan tafel zit en bij /in de toiletten. In het zwembad zelf hoeft u uw masker niet te dragen (behalve bij het maken van de groepsfoto: dus dit jaar wordt dit een speciale)
  •  U wordt begeleid naar een individuele kleedcabine, die gedesinfecteerd is voor eenmalig gebruik…het is verplicht u daar uit te kleden. Het omkleden bij een garderobekastje is dus dit jaar NIET toegestaan.

Ook voor de Vlamingen is Waver niet ver:

BELANGRIJK:
Breng dus je lidkaart en identiteitskaart mee en eventueel het uitgeprinte en ingevulde introduceeformulier, zonder lidkaart en identiteitskaart komt u het zwembad niet binnen.

  • Er is een maximum aantal bezoekers. Zodra dit aantal bereikt wordt sluit de webshop en vindt er geen verkoop ter plekke plaats dus OP=OP – Het zwemfeest is toegankelijk voor leden van alle verenigingen en alle federaties en u mag na het invullen van een speciaal introduceeformulier 1 introducee/1 gezin meenemen.
  • Indien nog niet aan het maximumaantal blijft de kassa ter plaatse open tot 21u00.

Tickets zijn nog beschikbaar : Ticketshop FBN
Wij verheugen ons op uw komst !!

Belangrijk voor onze Nederlandse gasten
De meest actuele reisadviezen vindt u door HIER te drukken.


In de nieuwsbrief die eergisteren is uitgekomen misten twee links naar verhalen. Die vullen we nu aan
De link naar het verhaal van de roadtrip van Melissa in Frankrijk, u kunt het lezen door op de foto te drukken

En de link naar de vakantie van Klazina en haar reismaatje op Athena Le Perron, klik op de foto als u haar verhaal wilt lezen

Voor opmerkingen , vragen en reacties naar aanleiding van deze News kunt u mailen naar: news@naturisme.be

4 Replies to “FBN naakt zwemfeest Aqualibi 10 oktober 2020”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...