FBN on the road : Athena Ossendrecht

Net over de Nederlandse grens in Ossendrecht, ligt de Belgische naturisten vereniging Athena. Op een terrein dat 14 hectare groot is kan je er naar hartenlust genieten van de natuur, de camping, het recreatiedomein en de omgeving.

Er is een groot verwarmd zwembad aanwezig, met peuterbad voor de allerkleinsten. De bar en keuken zijn er dagelijks geopend, en je kan er heerlijk vertoeven op het verzorgde terras. De speeltuin springt daarbij direct in het oog van de kleinsten, en je kan perfect je kroost in het oog houden tijdens een verfrissende drink.

Een sauna is er ook aanwezig. Heerlijk om te ontspannen na een drukke werkweek met op bepaalde dagen en uren dampstoten, of opgietsessies. Steeds verzorgd door professionelen.

Je kan er ook chalets en glampingtenten huren : luxueus kamperen, zeg maar.

Het ganse jaar door zijn er vele activiteiten op het terrein, aangepast aan het seizoen. Zo is er in de zomer bijvoorbeeld kinderanimatie bij @eendje, of aqua gym om maar iets te noemen..

Doordat het terrein zo groot is, kan je er heerlijk wandelen. De voorbije jaren kreeg het park een metamorfose. Er werden nieuwe chalets geplaatst die konden aangekocht worden, maar ook voor verhuur. Ook een splinternieuw sanitair werd voorzien waardoor er meer plaatsen konden gecreëerd werden voor mensen met een caravan of camper, en daardoor het terrein voor een groot stuk werd herverdeeld.

Je komt er vaak bekenden tegen en maakt er vlot vrienden, maar wil je je rustig bezighouden met je boek, dan kan dat ook.

De camping ligt ook tegenaan grenspark De Zoom/Kalmthoutse heide. Ideaal dus om heerlijke fietstochten te maken of lange wandelingen. Ook het Moretusbos ligt vlakbij, net als de stad Antwerpen. Altijd een bezoekje waard.

Velen hebben er hun 2e stek van gemaakt in Ossendrecht, maar ook talrijke kampeerders komen er regelmatig terug. Zo worden er contacten gelegd en is het haast een familie aan het worden.

Athena baat ook nog twee andere campings uit. Namelijk Helios in Meerbeek, Kortenberg en Le Perron in Waimes, de Ardennen dus. Deze terreinen zijn een stuk kleiner dan hun grote broer in Ossendrecht, maar daarom niet minder charmant! Zeker ook een bezoekje waard.

Wij komen er reeds vele jaren en hopen dit nog lang te kunnen doen. We hebben er zoveel fijne mensen leren kennen al, en kijken er steeds naar uit om terug te gaan!

Koen en Chris Meulemans

2 Replies to “FBN on the road : Athena Ossendrecht”

 1. Ik zou zo graag een naturisme vakantie doen
  Heb 2problemen ik ben onlangs. Blind geworden en ben alleenstaande
  Ik ben een man
  Gsm 0477957242
  Ik woon in Sint niklaas België

  Groetjes allen

  eric Feys

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...