FBN on the road: Natuur Puur, Solaris en Brunat

Op zaterdag 4 september jongstleden organiseerde De naturisten vereniging Natuur Puur  een petanque wedstrijd waar ook leden van Solaris en Brunat aanwezig waren. Het was een leuk weerzien met z’n allen, na een toch wel moeilijk anderhalf jaar wegens covid. Er waren een 20 tal enthousiaste ploegen die zich hadden ingeschreven voor deze wedstrijd, en na een bewolkte start werd het toch nog een prachtige dag.

We werden ’s morgens alvast verwelkomd met een heerlijk ontbijt, van verschillende soorten brood met beleg en zelfs een gebakken eitje, heerlijk. Over de middag was er dan een 3 gangen menu voorzien met verse soep als voorgerecht, vol au vent als hoofdgerecht en soesjes al dessert. Na afloop mochten we ook nog uitgebreid toasten, met een receptie die ons aangeboden werd door het bestuur, op de winnaars van het tornooi. Gefeliciteerd aan Yves en Carine die gewonnen hebben.

Onze dank gaat ook uit naar de ganse ploeg van Natuur Puur, die alles tot in de puntjes voorbereid hadden, en die ons deze dag wel verwend hebben! Ook dank aan Gustien die het hele gebeuren in goede banen heeft geleid, en alle scores netjes bijhield.

Natuur Puur is gelegen in Herselt, in de driehoek van Aarschot, Olen en Geel,  en heeft plaats voor een 25 tal vaste caravans en enkele mooie plekken voor rondtrekkende toeristen. Daarmee is het waarschijnlijk de kleinste naturisten camping in België, maar daarom zeker niet minder leuk! Er hangt een heel gezellige familiale sfeer op het terrein, en je voelt je er direct welkom. Naast het volledig vernieuwde sanitair, is er ook een bar, een speeltuin voor de allerkleinsten en een zwembadje aanwezig.

De camping is perfect onderhouden door de vele vrijwilligers daar, en bij Max en Christa kan je steeds terecht met alle vragen. Het is er ook daarom heerlijk vertoeven.

Wie houdt van rust en gezelligheid, komt hier zeker aan zijn trekken. En omdat dit terrein midden in de bossen van Herselt ligt, kan je er ook heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving.

Wij hebben alvast weer genoten van een super weekend!

Koen en Chris Meulemans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...