FBN on the road: Natuurleven

Het terrein van de vereniging Natuurleven, gelegen in ’t Vennebos in Langdorp, is een rustig gelegen naturistencamping dat een familiaal karakter heeft, en ligt op een steenworp van het centrum in Aarschot.

We werden er deze zomer vriendelijk verwelkomd door Eric en zijn vrouw Karine, die ons ook meteen een uitgebreide rondleiding gaven (wat ze voor iedereen eigenlijk doen, dus dat is wel leuk). Na een babbeltje en een grapje werden we op onze wandeling in het domein aangesproken door verschillende gasten, sommigen bekenden, altijd een leuk weerzien, anderen die er voor de eerste maal waren.

We hadden uiteraard onze fietsen meegenomen op onze mobilhome, en ondanks de natte juli maand van dit jaar, hebben we die toch goed benut. We hebben er uitgebreid de omgeving verkend, en zijn gaan shoppen in Aarschot. En neen, we zijn er niet als 2 verzopen kiekens uitgekomen, want gelukkig was de horeca alweer open en hebben we steeds kunnen schuilen op een terrasje links of rechts.

Wat Natuurleven zo speciaal maakt voor ons, is de correcte benadering van deze vereniging. Je hebt er onmiddellijk het gevoel dat je bent opgenomen in deze club. Alleen maar vriendelijke mensen die het ons naar wens wilden maken gedurende ons verblijf daar. Ook het propere en perfect onderhouden sanitair is een pluspunt. Wegens de nog steeds geldende corona maatregelen, werd ons wel gevraagd om in onze eigen ‘bubbel’ te douchen, wat we natuurlijk opgevolgd hebben.

Er is ook een zwembad aanwezig, niet echt om baantjes te trekken, maar je kan er toch heerlijk in ontspannen. Ook is er een bar met een groot overdekt terras waar je de keuze hebt uit verschillende drankjes, al dan niet alcoholisch. Je noteert gewoon wat je genuttigd hebt, en rekent dan af bij iemand van het bestuur.

Ook de mensen die graag petanque spelen komen er aan hun trekken, en de kleintjes hebben een zeer mooi groot en netjes onderhouden speeltuin ter hun beschikking.

Kortom, een oase van rust, vriendelijkheid, netheid en nog zoveel meer op dit terrein!

Wij hebben er alvast genoten, en komen er zeker nog terug.

Koen en Chris Meulemans

One Reply to “FBN on the road: Natuurleven”

  1. Wij hebben ook op het terrein gestaan met 3 caravans van leden van Athena/Westland.
    Niettegenstaande wij geen lid waren van natuurleven, werden we toch zeer vriendelijk onthaald. We werden spontaan uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten en hebben ons daar zeer goed geamuseerd. Het is een zeer verzorgd terrein. Wij gaan er zeker nog eens terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...