FBN ont the road: FBN-Petanque te Zonneleven

Op 28 augustus 2021 organiseerde het FBN hun jaarlijkse petanque tornooi, en dit keer ging het door op het domein De Bockstaelhoeve in Zegelsem, beter bekend als de naturisten vereniging Zonneleven. Dit was een uitgestelde editie van in het voorjaar wegens de beperkte maatregelen toen wegens covid.

Er kwamen een dertigtal enthousiastelingen opdagen, en de weergoden waren ons tamelijk goed gezind, zeker als je weet dat de weermannen spreken over ‘de natste zomer ooit’. Dus op een buitje of 2 na zijn we droog gebleven, en kon het tornooi zonder al teveel onderbrekingen gespeeld worden.

Ook was alles tot in de puntjes goed geregeld voor de petanque wedstrijd. ’s Morgens werden we getrakteerd op heerlijk ontbijt met verschillende soorten brood en beleg. Tegen de middag dan had de keukenploeg een heerlijke vol au vent met frietjes voor ons klaar staan en was het smullen! Tot slot werd er ook nog een receptie aangeboden rond 16.00u om iedereen te bedanken voor de prachtige dag.

Het ging er spannend aan toe, en de finale werd uiteindelijk gewonnen door Geert en Brigitte. Proficiat vanwege het ganse FBN team aan hen!

Zoals reeds eerder vermeld, had dit evenement plaats op de Bockstaelhoeve, een dag recreatie terrein voor naturisten.

Het was reeds een tijdje geleden dat we er geweest waren, en we waren aangenaam verrast welke metamorfose deze hoeve had ondergaan. Zo werd er een volledig nieuw dak geplaatst, en een nieuwe ingangspoort werd voorzien. Ook kwamen er 2 sauna’s bij, een gewone en een infra rood, een buitenkeuken met alles erop en eraan, en ook het sanitair had een vernieuwing ondergaan.

Het terrein is er trouwens pico bello onderhouden door de vaste leden, die er hun visitekaartje van maken om iedereen die deze plek bezoekt, en warm en hartelijk gevoel mee te geven. Je krijgt er meteen dat vakantiegevoel wanneer je de poort binnengaat. Ook een lekker plonsje kan in het zwembad, dat net zoals de rest netjes onderhouden wordt.

Voor enkele medewerkers van het FBN was het hun eerste bezoek aan de hoeve, en ze waren zeker aangenaam verrast.

Bij deze willen we ook nog graag eens het ganse team van Zonneleven hartelijk bedanken voor de mooie dag, en hopen van hen gauw terug te zien.

Koen en Chris Meulemans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...