Het terrein van Natuurleven

Wil je er een dagje of meer tussenuit, kijk dan hieronder waar je terecht kan : De terreinen van België:

’t Vennebos

Natuurleven

Het familiaal gerichte naturistenterrein in Vlaams Brabant

Locatie

Klein Opperstraat 8-10

B-3201 Langdorp-Aarschot

Tel. +32 498 65 32 95

www.natuurleven.be

Technische gegevens

  • oppervlakte: 2,3 ha – dennenbos
  • open gedurende het ganse jaar voor leden en residenten
  • open voor toeristen van 1 april tot 31 oktober na afspraak
  • 32 vaste kampeerplaatsen,
  • 4 bezoekersplaatsen, allen met stroom
  • verblijfspark erkend door Vlaanderen Internationaal
  • honden toegelaten aan de leiband
  • cafetaria – vestiaire – sanitair gebouw

Accommodatie

’t Vennebos is een familiaal naturistenterrein voorzien van een volledig uitgerust verblijfspark. Het terrein is gelegen op de grens van de Vlaamse Kempen en het glooiend Vlaams Brabants landschap, beschermd in een prachtige natuurlijke omgeving en uitstekend geschikt voor wandel- en fietsuitstapjes. Er is een uitgebreid Cultureel, historisch aanbod in de onmiddellijke nabijheid.
Op het terrein: een receptiegebouw met vestiaire en EHBO-ruimte, een gezellig clubhuis met bar en een volledig uitgerust hygiënisch sanitair gebouw. Kamperen met tent, caravan en mobilhome is mogelijk van 1 april tot 31 oktober, na afspraak.

Rust & Ontspanning

Er is een ruime zonneweide, een recreatiezone voor petanquespel, een plonsbad met zuiveringsinstallatie en tal van andere mogelijkheden om naar hartenlust te ravotten.

Toerisme & Cultuur

De bossen in de onmiddellijke omgeving en de bekende wandelingen van de “Grote Nete” die door Herselt en Westerlo lopen, maken van de streek een echt wandelparadijs.

Vermits het terrein op de grens tussen de provincie Antwerpen en de provincie Vlaams Brabant ligt en de knooppunt fietsroutes van beide provincies langs ’t Vennebos passeren, zijn er enorme fietsmogelijkheden.

Aarschot en Scherpenheuvel (bedevaartsoord) zijn mooie stadjes om te bezoeken. De gemeenten Westerlo (met de domeinen van Prins de Merode), en Heist op den Berg (met zijn beroemde zondagse rommelmarkt) hebben ook veel winkel- en wandelmogelijkheden.
De abdijen van Tongerlo en Averbode liggen eveneens in de directe omgeving.