Het vakantieverhaal van Thierry

Goedemorgen, naturistenvrienden!
Ken je het Domaine de Chaudeau? Hier is een mooi hoekje van Frankrijk dat al uw aandacht verdient! Gelegen in de Dordogne, biedt het 50 hectare natuur, meren en alle comfort die u nodig heeft. Met mijn vrouw verbleven we tien dagen in Chaudeau in deze natuur zo goed uitgerust in een naturistendomein.
Lange bewegwijzerde wandelingen brengen je naar het hart van het bos, langs de meren … Het zwemmeer is opmerkelijk goed aangelegd: een van de oevers, aangelegd als zandstrand verlengd met een ponton, verwelkomt vakantiegangers. De overkant biedt een groot ponton en een trap die direct het water in gaat. Het is opmerkelijk, dit water, want het meer wordt gevoed door warmwaterbronnen! Terwijl we bij onze schoolslagen van koel water naar een veel warmer gebied gaan! Heel fijn!
Vissers profiteren van een ander water dat voor hen is gereserveerd.
De voor kampeerders gereserveerde plaatsen bieden schaduw of zon, het hangt ervan af; ze zijn groot en altijd dichtbij water- en elektriciteitspunten. Er zijn ook veel “barbecuegebieden”. Het verhuuraanbod zal liefhebbers tevreden stellen die liever “licht” reizen! Stacaravans, lodgetenten, chalets … Raadpleeg de site om een ​​idee te krijgen!
Persoonlijk heb ik erg genoten van de wandelingen in het bos, langs de zeer goed gemarkeerde paden. Een zwembad verwelkomt, goed blootgesteld aan de zon, liefhebbers van “zwembadwater” … Persoonlijk gaf ik de voorkeur aan natuurlijk zwemmen. Voor meer info ga naar http://www.domainedechaudeau.com/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...