La Berle Gites

 

Locatie

Peter Meulenbroeks & Manuela Kwinten

F-07110 Rocles, Ardèche

GPS: E 4.21580 / N 44.55057
www.laberle.com

Accommodatie

Twee comfortabele gites met zwembad, houtgestookte sauna en hottub in het zuiden van de Ardèche, Frankrijk.
Indien het naturisme nog onbekend is, is La Berle Gites vanwege de kleinschaligheid en ligging van de woningen een ideale gelegenheid om op eigen ritme het naturisme te leren kennen.

Beide vakantiewoningen zijn ondergebracht in een voormalige boerderij uit de 16de eeuw met de naam “La Berle”.
De woningen zijn privé gelegen, sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken zoals o.a. wifi, Nederlandse tv, vaatwasser en wasmachine.
In de tuin is een zwembad (10x5 meter) met inlooptrap, terras met ligbedden en parasols.
Daarnaast is er ook een houtgestookte hottub en sauna aanwezig. Indien gewenst worden er in de sauna ook opgietingen verzorgd.
Het gunstige klimaat en de aanwezige voorzieningen maken deze plek ideaal voor iedereen die van zon, rust, natuur en relaxen houdt.

Het terrein ligt te midden van de kastanjeboomgaarden aan het einde van een doodlopend weggetje en huisdieren zijn, in overleg, welkom.

De omgeving nodigt uit tot het maken van sportieve uitstapjes, zoals bijvoorbeeld wandelen in de bergen, kanoën op de rivier de Ardèche, mountainbiken etc. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving vele andere bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn, zoals het bezoeken van grotten, musea en de vele typisch Franse dorpjes en markten. Maar u kunt natuurlijk ook lekker luieren bij het zwembad en “luisteren” naar de stilte.

La Berle Gites wordt gerund door een Nederlands echtpaar. Klantvriendelijkheid en een gezellige sfeer staan hoog in het vaandel.
Meer informatie is te vinden op de website: www.laberle.com

 

Voordeel met FBN-kaart

De houders van een FBN-kaart genieten een korting van 5 %. Graag vooraf vermelden bij reservering.