Moulin de Chez Joyeux

Moulin de Chez Joyeux

Naturistisch domein

Locatie

Bouwe en Tessa de Jong
Moulin de Chez Joyeux
87320 Thiat
Frankrijk
GPS: N 46°15'31", E 0°59'06" / 46.25861, 0.98500
SIREN: 813 131 661 (R.C.S. Limoges)

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.moulinjoyeux.com

Accommodatie

Kleinschalige chambres d'hôtes met zwembad aan een rivier in de Franse Limousin

Moulin de Chez Joyeux is een naturistische chambres d’hôtes voor volwassenen. Het domein bestaat uit een relatief nieuw huis en daarnaast twee oude molenaarswoningen; er is ook een zwembad van 10 x 5,5 meter. Het gehele heuvelachtige terrein van 5,5 hectare ligt aan het einde van een doodlopend weggetje en is huisdiervrij. U kunt hier heerlijk tot rust kunt komen.

Het gunstige klimaat maakt deze plek ideaal voor iedereen die van zon, natuur en relaxen houdt. Ook kun je hier heerlijk wandelen, fietsen en uitstapjes maken naar de pittoreske dorpjes of steden waarin de tijd stil lijkt te hebben gestaan.

Moulin de Chez Joyeux beschikt in totaal over 3 accommodaties. Vanaf mei 2018 zal ook de nieuwe accommodatie gereed zijn op de begane grond in een van de oude molenaarswoningen. Net zoals de andere accommodaties zal deze kamer beschikken over een goed bed en een privé badkamer. Standaard bij uw overnachting – minimaal verblijf is 3 nachten – is een uitgebreid ontbijt inbegrepen.

Bouwe en Tessa doen alles om uw verblijf bij Moulin de Chez Joyeux zo aangenaam mogelijk te maken. Iedere avond verzorgen zij een uitgebreid 4-gangen diner (table d'hôte) en maken daar altijd een feestje van!

Het domein is geheel naturistisch en geopend van mei t/m oktober.

Voordeel met FBN-kaart

10% korting op de huurprijzen bij een verblijf van 5 nachten of meer voor 7 juli of na 2 september; vermelden tijdens het boeken.