Le Coteau de l’Herm

Naturistisch paradijsje in de Dordogne
  • Dordogne, Frankrijk
  • Camping
  • 50 staanplaatsen
  • Diverse accommodaties
  • Gastentafel
  • Zwembad

Promovideo

Facebook

Contact

Website

In het heuvelachtige groene landschap van de Périgord Noir met bossen, weiden, riviertjes, kastelen en grotten ligt de kleinschalige en gemoedelijke naturistencamping Le Coteau de l′Herm, op slechts 3 kilometer van het dorpje Rouffignac.

Er zijn 50 ruime staanplaatsen en een aantal huuraccommodaties met allemaal een panoramisch uitzicht over de valllei. Over de camping slingert een naturistische wandelroute over bospaden en zonneweiden met fruitbomen, bramen, vijgen en frambozen.

Centraal op het terrein ligt het zwembad met ligstoelen en parasols en er is een gezellige buitenbar met een deels overdekt terras en comfortabele loungehoek. Regelmatig organiseren we gezamenlijke maaltijden op het zonnige terras die eindigen onder de prachtige sterrenhemel.

Wie van kanoën houdt kan voor kortere of langere tochten terecht op tal van plaatsen langs de rivieren de Dordogne en de Vézère. Andere sporten die in de naaste omgeving kunnen worden beoefend zijn:  tennis, paardrijden, golf en zelfs een “acrobatenpark” (klauterparcours tussen de boomkruinen).

Jouw voordeel met de FBN kaart

Klanten met een kaart van het FBN krijgen 5% korting.

Bij een min. verblijf van 7 nachten 10% korting per gezin (min. 3p./max. 6p. tot 18j.) op een kampeerplaats met elektra 6A. in de periode juli en augustus voor FBN leden. Boek online en gebruik hiervoor Coupon code FBNFAM

Kortingen zijn alleen geldig als men in het bezit is van een geldig lidmaatschap.

Bovenstaande aanbieding is alleen geldig voor online boekingen die voor aankomst bevestigd zijn.

Vraag steeds naar de juiste voorwaarden bij de eigenaar.