Vakantie: Le Couderc

Vakantie is de beste periode van het jaar!

Le Couderc

Een levendige familiecamping

Locatie

Camping Le Couderc
24440 Naussannes
Dordogne — Périgord
Tel. +33 (0)5 53 22 40 40
Fax. +33 (0)5 53 23 90 98
www.lecouderc.com

Accommodatie

Waar 35.000 jaar geleden onze voorouders hun kampplaats hadden, daar kun je nu zelf komen kamperen. Verborgen in het glooiende landschap van de Dordogne — Périgord in het zuiden van Frankrijk, ligt Camping Le Couderc, een kindvriendelijke naturistencamping geopend van 1 april tot 15 oktober. Deze driesterrencamping, gerund door Marieke, Nico en Olivier, is 33 hectare groot en beschikt over 160 ruime kampeerplaatsen, 22 chalets en zes safaritenten.

Familiecamping

Camping Le Couderc is in het hoogseizoen een levendige familiecamping. Het terrein met zijn vallei, zuivere bron, kabbelend beekje en twee zwemvijvers is een natuur paradijs voor jong en oud. In het hoogseizoen bestaat de animatie uit veel uitgebreide activiteiten. Theaterworkshops, circuslessen, kinderthemadagen en de spooktocht zijn jaarlijks terugkerende activiteiten waar iedereen elk jaar weer naar uitkijkt. Rust- en natuurzoekers vinden zeker hun plaats op Camping Le Couderc. Door de specifieke eigenheid van elk van de vijf weiden is er voor iedereen wat wils. De camping staat bekend om zijn typische ‚Couderc sfeer’: pure gezelligheid gepaard gaand met veel creativiteit, theater en muziek. Het Open Podium en de gezamenlijke maaltijden zijn telkens weer de hoogtepunten van de week.

Naturistisch paradijs

Het leven op Camping Le Couderc speelt zich af op en rond het fleurige terras, dat omgeven wordt door verschillende gebouwen in de befaamde perigord stijl. Hier bevindt zich het restaurant, prijsvriendelijk en geliefd door groot en klein. De karaktervolle bar is ondergebracht in een 16e eeuwse schuur. De campingwinkel, de pizzeria en snackbar maken het plaatje compleet. Het sfeervolle door zonnepanelen verwarmde zwembad met peuterbadje, sauna, hammam en jacuzzi bevinden zich vlakbij het terras. Op het gehele terrein is WiFi beschikbaar.

Terug in de tijd

Omgeven door vele pittoreske middeleeuwse dorpjes en bastides, is Le Couderc een prima vertrekpunt voor het maken van wandelingen allerlei tochten. Ook de vele kastelen en prehistorische vindplaatsen zijn zeker een bezoek waard.

Het hele Le Couderc team heet jullie alvast van harte welkom!

Voordeel met FBN-kaart

huur chalet

  • in voor – en naseizoen aan slechts 196 € per week

kamperen

  • -10% korting vanaf 14 nachten
  • -20% korting vanaf 21 nachten ( niet tussen 16/7 en 13/8 )


Deze camping is een aanrader voor gezinnen met kinderen & Nederlandstalig