Ledenvoordelen – Efteling

Efteling, Wereld vol Wonderen

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie!

In het voorjaar openen we een splinternieuwe dubbele familie-achtbaan: Max & Moritz! Wil je nóg langer genieten van je sprookjesachtige uitje? Kom dan kijken naar theatershow CARO. Deze fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatie verwondert jong en oud.

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling!

In de periode van 3 februari 2020 t/m 3 januari 2021 hanteren wij vier verschillende entreeprijzen.

Op deze manier willen wij gasten stimuleren in rustigere periodes naar de Efteling te komen en bezoekersaantallen meer te spreiden over een heel jaar.

Kassaprijs en uw inkooptarief:

Ticket Kassatarief FBN prijs
Ticket Fakir € 38,00 33€
Ticket Elf € 41,00 36€
Ticket Draak € 43,00 38€
Ticket Reus € 45,00 40€

Bovenstaande prijzen zijn geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen 0 t/m 3 jarigen zijn gratis.

Aangezien we sinds 3 februari 2020 met dynamische prijzen werken, zijn er 4 verschillende prijzen actief naargelang de periode (zie bovenstaande tabel). 
Deze maatregel is nu ingevoerd om de drukte in het park te spreiden en bezoeken nog aangenamer te maken voor onze gasten.

De korting van € 5,- geldt steeds op de actieve kassaprijs in die periode.

Werking van de online module: directe betaling

Hoe bekom je je korting ?

Om van dit voordeel gereserveerd voor FBN-leden te profiteren, vraagt ​​u om de PROMO FBN-codes te verkrijgen bij uw club.

Dan ga je naar de volgende pagina en volgt de instructies: https://www.efteling.com/nl/park/tickets/actiecode en je vult er de bijhorende kortingscode in als je je tickets besteld.

Het FBN-team wenst u veel plezier.

Kaart met de andere pretparken/zwembaden waar je lidkaart goud waard is :