Lid worden!

Voor iedereen een oplossing!

De kaarten voor Naturisten

Een kaart biedt je de mogelijkheid actief deel te nemen, maar verplicht er je echter nooit toe.

Door deze aan te vragen verkrijgt je een kaart waarvoor een jaarlijkse bijdrage wordt gevraagd. Kinderen tot de leeftijd van 15 jaar sluiten gratis met het gezin aan.

De voordelen ervan zijn velerlei.

Het is een degelijkheidsgarantie waar respect, oprechtheid, eenvoud, vriendschap, discretie en gezonde ontspanning centraal staan.
Het geeft je in principe wereldwijd toegang tot alle naturistencentra.

Een tijdschrift of nieuwsbrief licht je regelmatig in over binnen- en buitenlands nieuws.
Elk lid geniet van een sportongevallenverzekering.

Via de kaart verkrijgt je in sommige buitenlandse centra korting op uw verblijfskosten.

Keuze heb je tussen de volgende kaarten:

De lidkaart bij een club:

Nog steeds de meest gebruikte kaart. Zo krijg je voeling met de andere mensen uit je vereniging en neem je deel aan de events van de club. Op geregelde tijdstippen zijn er gezamenlijke activiteiten met de andere verenigingen, maar ook events enkel voor jouw clubleden, etentjes en zoveel andere dingen. Je krijgt dan ook het tijdschriftje van jou vereniging en weet zo wat je allemaal kan doen.

Een lijst van alle verenigingen vindt je hier: Verenigingen België, Je kiest er eentje uit en neemt contact met hen op.

De abonnementskaart bij de Federatie:

Deze kaart is, net zoals de lidkaart van een vereniging, jaarlijks vernieuwbaar en krijg je toegang tot alle INF-aangesloten naturistencentra in binnen- en buitenland (waar je veelal van een flinke korting kan genieten). Je krijgt er ook toegang tot alle evenementen, maar je bent er niet gelinkt aan één bepaalde club, je blijft dan onafhankelijk.

De abonnementskaart bij de jongeren:

Deze kaart is, net zoals de andere kaarten geldig op alle voorgenoemde plekken, maar is bedoeld voor jongeren die echt enkel maar een link hebben met Jona. Jona is de jongerenafdeling van de Federatie en iedereen die er deelneemt aan de maandelijkse activiteiten is er lid bij een club of heeft een abonnementskaart. Je kan uiteraard wel éénmalig kennis komen maken om te zien of het wel iets voor jou is of niet en om wat meer uitleg te krijgen face-to-face. Bij Jona kan je terecht tot 35 jaar of als jong gezin met kids. Het is de jongerenafdeling voor en door jongeren. Meer info : www.jongenaturisten.bewww.jeunesnaturistes.be

Kostprijs abonnementskaart:

Gezin (kinderen tot 14 jaar inbegrepen): € 46,-

Inwonende kinderen van 15-17 jaar: € 20,-

Alleenstaanden: € 37,-