Natuur Puur

Wil je samen met anderen deelnemen aan leuke events, kom dan gauw eens langs ...

Contactadres

Liersesteenweg 112 Bus 2R

B-2547 Lint

tel. +32 497 28 10 66

www.natuur-puur.be

 

Natuur Puur

Als je houdt van de natuur en van een gezonde en familiale ontspanning in open lucht, dan is “Het Hoeveke” misschien wat je zoekt.

 

Op “Het Hoeveke”, in hartje Kempen, kan je leven in en met de natuur, in alle eenvoud. Je bent er welkom met je kinderen, met de hond (aangelijnd), met tent of caravan of gewoon voor een dagje relaxen.

 

Je kan wat in je eentje gaan zonnen, maar als je dat verkiest, kan je een gezellig babbeltje slaan met de andere leden. Een glaasje drinken kan je in het clubhuis, je hebt er alles wat je nodig hebt, net sanitair met lavabo’s en warme douche.

 

De omgeving is er geknipt voor een kort of lang verblijf: bossen voor de wandelaars en de fietsers, eetgelegenheid vlakbij, boerderijwinkel met gezonde zuivel, winkels in Herselt en Westerlo. Bovendien ben je vlakbij de oude Kempische dorpen: Zichem, Scherpenheuvel en Olen, bij de toeristische trekpleisters: de abdijen van Averbode en Tongerlo en bij de typische stadjes Lier, Aarschot, Diest.

 

Op afspraak kan je vrijblijvend komen kennismaken. Je kan telefoneren, schrijven of mailen. En wat denk je van je eigen buitenverblijfje? Haal je caravan uit de dure stalling, zet hem op “Het Hoeveke” en geniet van het leven in de pure natuur!

 

Andere activiteiten

• interclubmeetingen
• feestweekends op het terrein in het zomerseizoen
• bibliotheek met info naturisme en vakantiebestemmingen
• culturele uitstappen en natuurwandelingen
• winterweekend