NFN stelt voor : BLOOTGEWOON! Festival op FLEVO-NATUUR.

Wat kun je op het festival verwachten? Veel!

Uiteraard een goede sfeer, fijne muziek, gezellige mensen, heerlijk vers eten en lekkere drankjes. Uitgebreid ontspannen kan zeker. In het zwembad, de jacuzzi en tijdens een massage bijvoorbeeld, of bij een meesterlijke opgieting in de sauna. Leer zelf wat bij door deel te nemen aan een van de vele workshops zoals yoga, musiceren met klankschalen of djembe’s en nog veel meer. 

Ook zijn er volop mogelijkheden voor de sportievelingen. Ga lekker volleyballen, jeu de boulen of tennissen! De kinderen kunnen los op de airtrampoline en het recreatieteam verzorgt diverse activiteiten. Om lekker te shoppen komt er een zomerse markt met diverse artikelen. Het is er allemaal!

Kampvuur en film

Vrijdag 19 juli ben je vanaf 13:00 uur van harte welkom om je te installeren en alvast de faciliteiten zoals het zwembad en de sauna te gebruiken. Het festival begint op vrijdagavond heel relaxed bij een groot kampvuur. Zingen en muziek maken mag! Voor het slapengaan kijken we een mooie film in de open lucht op een megagroot scherm.

De dagen erna heb je een scala aan mogelijkheden. Er is echt voor ieder wat wils. Zaterdagavond gaan we met de voetjes van de vloer tijdens de feestavond met swingende livemuziek in de festivaltent. De zaterdagavond sluiten we af bij de poolbar.

Als je nog energie over hebt kun je je op zondag uitleven met diverse oud-Hollandse buitenspelen. In de namiddag/avond sluiten we af met een heerlijke barbeque.

Meer info en tickets :
https://www.blootgewoon.nl/festival/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...