South European Family Meeting el Portus 2019

Camping Naturista El Portus.

Naturistenbijeenkomst van Zuid-Europa.

Spaanse Naturisten Federatie – Internationale Naturisten Federatie
De Negende Meeting Naturist / low-cost vakantie voor families in Camping Naturist “El Portus” Cartagena (Costa Calida – Murcia – Spanje) vindt plaats op zaterdag 28 september tot en met zondag 6 oktober 2019.
Waarschijnlijk de beste jaarlijkse naturisten bijeenkomst in de wereld. Activiteiten inbegrepen (catamaran nudisten disco, culturele excursies en nudisten, feesten, …) en geschenken (rugzak en / of sarong en / of pet en / of kopjes van El Portus, …)

Het programma zal vergelijkbaar zijn met 2018 (behalve de rondleiding in de kelder die elk jaar verandert) en de prijzen zullen hetzelfde zijn. Daarom, totdat we een meer gedetailleerde pagina met dagelijkse activiteiten maken, hebben we het inschrijvingsformulier 2018 (bijgewerkte datums en titel) dus wacht niet langer en kan je nu registreren. Het formulier staat aan het einde van de boekingspagina 2018 en heet nu: Inschrijvingsformulier South European Family Meeting 2019 The Portus. De vorige vergadering heeft meer dan 100 mensen uit verschillende federaties gehaald. Mis het deze keer niet. En laat je niet registreren voor morgen, want misschien is het huis dat je wilt uitgeput.

Opmerking: Verwar dit niet met een vergadering georganiseerd door een van de aangesloten verenigingen (DNA, Madrid), ook in El Portus, maar op de brug van mei.

Voeg hier ook het registratieformulier toe “Zuid-Europa Meeting 2019” als de vergadering en concours en prijzen, indien u hebt besloten om u te registreren en hoeft u niet naar een andere pagina te gaan.

NIEUW: Om er zeker van te zijn dat uw rechten*: op het formulier is een vakje opgenomen om ons te machtigen om de foto’s te gebruiken die zijn genomen door de fotograaf of fotografen die we de officiële toestemming geven. Je kunt er ook voor kiezen om een ​​niet-autorisatie uit te voeren, dit geeft echter geen invloed op groepsfoto’s. Zoals gebruikelijk zal worden gebruikt en slechts zeer weinig foto’s voor de daaropvolgende promotie van het evenement (typisch voorbeeld is de poster met de groepsfoto van Catamaran). De foto’s mogen door de organisatoren worden gebruikt: FEN, FNI en El Portus. Het is wenselijk dat deze ook gebruikt worden in Portús blad (gedrukte vorm) .

Bedankt voor de samenwerking.

Link naar de inschrijving :
https://naturismo.org/actividad/portus2019/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...