TOF KOPPEL GEZOCHT VOOR EEN TV-PROEFOPNAME.

TV productiehuis dedsit, dochterbedrijf van Studio 100, is op zoek naar een vlot pratend en sympathiek koppel naturisten voor de proefopname van een mogelijk nieuw tv-programma.  Daarin worden 2 opkomende bekende Vlamingen uit hun comfortzone getrokken en moeten zij een tijdlang een Bed & Breakfast runnen. 

Voor deze proefopname worden een aantal gasten gezocht (waaronder ook 2 naturisten) die deze B&B willen bezoeken (namiddag en avond) en de gelegenheids-uitbaters vervolgens wil beoordelen op hun gastvrijheid en aanpak. (zoals bij voorbeeld bij “Komen Eten”). De opnames worden niet uitgezonden of verspreid maar louter ter evaluatie van het programma-idee gebruikt.

Er zou ook een heel korte scene gepland worden waarbij dit koppel naakt aan het recreëren is , maar daar draait het op zich niet zo om, noch wordt er expliciet op gefocust tijdens het filmen. Aangezien de andere gasten in de B&B  jongere profielen hebben , zijn de makers bij voorkeur op zoek naar koppels tussen de 50 en 75 jaar die gepassioneerd kunnen vertellen over naturisme als hobby.

PRAKTISCH:

DATUM OPNAME: donderdag 18 april 2018 van ongeveer 14u30 tot 22u30.

LOCATIE:  een B&B in Puurs

VERGOEDING: naast een fijne ervaring is er ook een onkostenvergoeding van 40 euro pp.

GEINTERESSEERD?: Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar casting@dedsit.be met een paar recente foto’s van jullie als koppel + een korte motivatie waarom je wil meedoen. Graag ook een telefoonnummer opgeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...