Vakantie 2020: Athena Helios

Camping Athena Helios, een aangename plek midden in een bos in Vlaams-Brabant, gelegen tussen Brussel en Leuven.

Het hele jaar geopend, Athena Helios beslaat 5,5 ha.

Je kunt er een paar dagen verblijven of gewoon een dagje komen om te ontspannen.

Op het terrein zelf kun je genieten van zonnige dagen in de buitenlucht, picknicken, relaxen bij het zwembad of een verfrissend drankje drinken op het terras van het clubhuis. (Gratis wifi).

We hebben ook aan uw vrije tijd gedacht. Het zwembad en het kinderbad, omgeven door een groot solarium, zullen jong en oud bekoren. De mini-boerderij en een beschermde speeltuin zullen uw kinderen verwelkomen en een groot deel van het veld is gereserveerd voor sport: een beachvolleybalveld, 6 petanquebanen, een recreatietent met pingpongtafels, een fitnessruimte , enz … 

Kom een weekend, een week of meer doorbrengen op een van onze grote kampeerplaatsen of in een van onze safaritenten. 2 comfortabele sanitaire voorzieningen, toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, alles staat tot uw beschikking.

Ook heel welkom met huisdieren, goed gedragen en aangelijnd. Ze krijgen ook toegang in de gemeenschappelijke ruimtes. Tevens is voor hen is een grote weide gereserveerd om hun benen te strekken en te spelen. 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Adres en contact: 

Athena Helios

Grevenbos 2

3078 Meerbeek

+32 (0) 16 48 80 17

helios@naturisme-athena.org

2 Replies to “Vakantie 2020: Athena Helios”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...