Vakantie 2020: Athena, Le Perron

In tijden dat we tegen de Coronaverspreiding best dichtbij op vakantie gaan, stellen we iedere week één van de leuke Belgische plekken aan jullie voor als volwaardig alternatief deze zomer en ook voor de komende jaren.
Hier alvast de voorstelling van Athena, Le Perron:

“Le Perron, een zeldzame combinatie van zuivere lucht, natuur en gezelligheid.”
 Naturisme in de Ardennen op 540m hoogte, in een natuurlijke omgeving.

Natuur & Accommodatie
Verblijf in de ongerepte natuur op een heuvelachtig terrein. Het uitzicht is adembenemend mooi. Op een hoogte van 540 m staan 129 kampeerplaatsen, 3 pods en 2 safaritenten tot uw beschikking op een domein van 4,5 ha. Het recente clubhuis met zijn terras en zonneweide is gezellig ingericht. Er is een sauna en er zijn warme douches en verwarmde sanitaire installaties in ondergebracht.

Recreatie & Rust
Aan u de keuze: 2 volleybalvelden, 4 petanquebanen, 2 badmintonterreinen, sauna, zwembad, plonsbad voor de kleintjes, kinderanimatie. Buiten de club zijn er tal van uitgestippelde wegen voor wandelaars, fietsers en ruiters. Deze streek heeft zoveel te bieden.

Toerisme & Cultuur
Malmédy, Spa en het circuit van Francorchamps, het automuseum van Stavelot. Luxemburg ligt op een steenworp. Robertville en Butchenbach met hun meren (roeien, zeilen en waterfietsen) en het kasteel “Rheinardstein”.
In onze onmiddellijke buurt: de venen, Botrange en het natuurcentrum Ovifat met zijn skistation.
Cultuur: Luik, Eupen, Aken, Trier.

  • honden niet toegelaten

Athena Le Perron
Agister 27, 4950 Waimes
tel: + 32 (0) 80 33 03 29
perron@naturisme-athena.org

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...