Vakantie 2020: Athena Ossendrecht

In tijden dat we tegen de Coronaverspreiding best dichtbij op vakantie gaan, stellen we iedere week één van de leuke Belgische plekken aan jullie voor als volwaardig alternatief deze zomer en ook voor de komende jaren.
Hier alvast de voorstelling van Athena Ossendrecht:

Waarom Athena Ossendrecht?

Net over de Nederlandse grens, voor de Belgen dan, ligt op een gebied van 14 hectare een naaktrecreatieterrein dat volledig is aangepast aan de hedendaagse noden en wensen van mensen die op vakantie alleen maar het onderste uit de kan wensen.

Voor Nederlanders is het domein gelegen in het uiterste zuiden van het land, op een paar honderd meter van de grens met België, ideaal dus om bij de zuiderburen ook een uitstapje te doen in bijvoorbeeld Antwerpen of Brussel.

Je wordt er steevast vriendelijk verwelkomd door Wendy en Wim, de beheerders van het park. Zij geven direct ook alle info en uitleg en vergezellen u naar de gereserveerde plaats. Ze staan ook iedereen bij met raad en daad, steeds met de glimlach!

Er is voor ieder wat wils op de camping. Houdt u liever van de rust en stilte, dan kan u die vrijuit beleven op verschillende plaatsen, zoals gewenst. Eén worden met de natuur staat bij veel naturisten immers hoog aangeschreven en daar werd absoluut rekening mee gehouden, ondanks de steeds verdere uitbreiding van het terrein.

Hebt u liever wat socialer contact, dan kan u terecht voor een babbel in de gezellige kantine met uitgebreid zonneterras, uitkijkend op het speelplein waar u de kleintjes steevast in het oog kan houden. Dranken en hapjes worden er aangeboden aan democratische prijzen, er zijn tal van activiteiten in het zomerseizoen, zowel overdag als ’s avonds, het ganse jaar door kan je er terecht. In het voor- en najaar worden er werkweekenden georganiseerd voor vrijwilligers die graag de handen uit de mouwen steken om alles netjes en proper te onderhouden, altijd gezellig dan.

Een verfrissende duik in het buitenzwembad is voor velen een aangename belevenis. Zowel jong als oud kan er zich in  uitleven. Houdt u het liever wat droger, dan kan u de ganse dag zalig relaxen aan het zwembad met een goed boek bijvoorbeeld.

De sauna is het paradepaardje van deze camping. Hij werd vorig jaar volledig vernieuwd en biedt ruimte aan ongeveer 15 personen. Er is dus genoeg plaats, ook voor mensen die dit in gezinsverband wensen te doen, steeds met toezicht van een ervaren sauna medewerker. Op regelmatige tijden worden er geurige dampstoten aangeboden, voor de Vlamingen beter bekend als opgietsessies.

Wandelen in en rond het domein is zeker een aanrader! De uitgestrektheid binnen in het terrein biedt zeker deze mogelijkheid, maar ook de heide rondom de camping is absoluut het ontdekken waard. U kan er volop geniet van de prachtige natuur, zowel in Nederland als België.

Er werd de afgelopen jaren ook druk aan uitbreiding van het park gedaan, zowel voor als achter de schermen. Dit resulteerde in een volledig nieuw aangelegd terrein voor chalets, zowel voor verhuur als voor verkoop. Velen keken er naar uit om hun nieuwe stekje te betrekken en dit voorjaar was het dan eindelijk zover! Ook een compleet nieuw sanitair blok werd voorzien om iedereen toch het maximale aan comfort te bieden op dat vlak.

Ben je bekend of onbekend op de camping? Steeds word je er begroet door iedereen die je pad kruist. Heb je een probleempje met wat dan ook? Ieder die kan zal je zeker proberen verder te helpen in de mate van zijn of haar mogelijkheid.

Wie er ooit kwam komt zeker weer terug!

DAAROM dus: Athena Ossendrecht !

Huidige stand van zaken IVM de Corona-maatregelingen: https://www.naturisme-athena.org/maatregelen-corona/

Duw hier voor routebeschrijving en contactgegevens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...