Vakantie 2020: Natuur Puur

In tijden dat we tegen de Coronaverspreiding best dichtbij op vakantie gaan, stellen we iedere week één van de leuke Belgische plekken aan jullie voor als volwaardig alternatief deze zomer en ook voor de komende jaren.
Hier alvast de voorstelling van Natuur Puur:

Welkom bij Natuur Puur en ontdek ons terrein “ ’t Hoeveke”

Wij zijn een kleinschalige naturistenvereniging “ Natuur Puur “ maar groots in samenhorigheid.

We beschikken over een fantastisch terrein van 1 Ha. Waar er plaats is voor 24 vaste residenten en natuurlijk hebben we ook steeds plaats voor kampeerders. We verwelkomen ook graag dagrecreanten.

Ons terrein is gelegen :      Rijselberg 50A   2230  te Herselt

Het terrein straalt enorme rust uit ; is nooit luidruchtig maar zeker niet doods.

We beschikken over zowel plaatsen in de zon als in de schaduw. Plaatsen voor tent , caravan en/of camper. Voor campers is er mogelijkheid om water te nemen en vuil water te lozen.

 Een tent van 70 m² , met  een zonnig terras , en volledig ingericht met keuken en tapkast doet dienst als clubhuis. Huisdieren zijn toegelaten ( aangelijnd en niet rumoerig )

We beschikken eveneens over een klein zwembad en tuindouches voor de nodige afkoeling.  4 nieuwe toiletten staan er ter uw beschikking evenals een mindervalide toilet , lavabo’s en douches.

Wij zijn gelegen vlakbij een zeer bosrijk gebied (de vroegere bossen van prins De Merode), waarin er enorm kan gewandeld worden, met de montainbike kan worden gereden op hiervoor speciaal voorziene paden , en zelfs paard kan gereden kan worden via een knooppuntenparcours. Voor de fietsliefhebbers : we liggen vlakbij de fietsknoopunt -routes van de Kempen en van het Hageland.

Onze vereniging organiseert regelmatig activiteiten, dit zowel op het terrein als er buiten,zowel voor de vaste residenten als voor de kampeerders of de gewone leden.  Denken we maar aan onze Hoevekesfeesten , dansavonden ,bingo’s , bezoeken aan omliggende bezienswaardigheden , wandelingen , foto-zoek fietstochten, spaghetti-avond , bakharing grillen , petanquetornooien,  enz

Juist buiten ons terrein ligt voor de kleintjes een mooie binnen- en buitenspeeltuin “ Flipperland”

In de omgeving liggen de kastelen van Merode in Westerlo , de abdijen van Tongerlo en Averbode , Scherpenheuvel ligt op 12 km .  Lier , Aarschot , Leuven en Diest  zijn bereikbaar binnen de 30 minuten;  Antwerpen en Brussel op een uurtje.

Hebben we uw interesse opgewekt ; surf dan eens naar onze website, www.natuur-puur.be , of nog beter, kom eens langs. In drukke periodes graag eerst even bellen of mailen

0497 28 10 66    info@natuur-puur.be

Groetjes

Max , voorzitter Natuur Puur vzw

One Reply to “Vakantie 2020: Natuur Puur”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...