Vakantie anno 2020

Beste Vrienden en Vriendinnen,

In deze tijden vol preventieve maatregelingen tegen Coronabesmettingen moeten we ons ook aanpassen. We zien nu al dat de zomervakantie er geen is zoals andere jaren.

Vele reizen naar zuiderse (of andere) landen zullen niet kunnen, maar dat hoeft daarom niet negatief te zijn. Vaak bezoeken naturisten enkel buitenlandse naaktterreinen en denken ze nu : “Hoe gaan we dit jaar een relaxerende naaktvakantie hebben ?”

We vermoeden dat we tegen deze zomer wel versoepelingen mogen verwachten in eigen land, maar verdere verplaatsingen naar het buitenland zullen moeilijk worden.

Het is dus misschien een uitgelezen moment om de Belgische verenigingen en Belgische recreatiedomeinen te leren kennen ?

Verenigingen met en zonder terrein:

 

Als het weer een beetje meezit, zien wij daar enkel en alleen maar voordelen in. Je hebt een veel kortere reistijd, dus minder frustraties onderweg en minder kosten.
Je kan er je in je eigen taal uitdrukken en bent er op vakantie en toch een beetje thuis. Je helpt er de lokale verenigingen en de lokale handelaren mee, die het heel moeilijk hebben in deze tijden van lange sluitingen.
Je leert er mensen van in de buurt kennen.

Geen nood voor naturisten die wat schrik hebben om er kennissen of collega’s tegen te komen : die zijn daar immer ook als naturist, dus wat is het probleem ?

En in België beschikken we ook over een mooie verscheidenheid van grotere recreatiedomeinen tot hele kleine familiale domeintjes : voor elk wat wils dus.

Recreatiedomeinen met en zonder verhuur-accommodatie:

 

Wekelijks gaan we jullie hier één van die leuke plaatsen voorstellen. Op die manier kunnen jullie, tegen dat de versoepeling er is, aan een leuke ontdekkingstocht in eigen land beginnen.

En belangrijk: iedere naturistenkaart met het INF-logo is alsook een geldige kaart om er binnen te mogen. Beschik je nog niet over zo’n kaart, dan kan je die op al die plekken of bij ons eentje aanvragen.

Veel plezier alvast en hou jullie veilig!

Koen Meulemans

Voorzitter en DPO

Federatie van het Belgisch Naturisme

Cartoons: https://twitter.com/nijssen1804

2 Replies to “Vakantie anno 2020”

  1. Mogen we dit jaar ook naar de zee gaan naar middelkerken in jullie 2020 en is er nu ook al een versoepel van veiling maatregelingen ervan nu dat we mogen gaan.
    Covida personen met een handicap die gaan naar Middelkerken aan de zee.

    Groetjes van Emmelen Liza.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...