Vakantie: LE CHÂTEAU GUITON

Charme, authenticiteit, gezelligheid, …

Le Château Guiton

+33 (6) 84 07 74 39

guiton@mailo.com

https://www.chateau-guiton.com

Laat u verleiden door Château Guiton, een ongewone camping, waar naaktheid duidelijk is.

Château Guiton, gevestigd in een oud typisch Bordeaux-wijndomein met zijn herenhuis en 18e-eeuwse kelders, biedt naturistenvakanties aan voor gezinnen in een betoverende omgeving die natuur, sereniteit en elegantie combineert.

De nieuwe eigenaren Paul en Vincent, met ervaring in de hotelindustrie, verwelkomen u van mei tot september voor een authentiek verblijf tussen groen toerisme, ontspanning en tradities, in deze oase van rust. In het hart van een park van 4 hectare vindt u grote staanplaatsen, zelfstandige huisjes en andere volledig uitgeruste accommodaties, een zwembad (11 x 11 m) en al het nodige comfort.

U kunt authentieke lokale producentenmarkten, tal van historische monumenten, de wijngaarden van Entre-Deux-Mers bezoeken, Bordeaux en St Emilion ontdekken, …

‘S Avonds, om te ontspannen na een duik in het zwembad, kunt u genieten in de schaduw van een aperitief, een selectie Bordeaux-wijnen, een goed klein gerecht bereid door Vincent met verse producten of een wekelijks aangenaam diner.

Jouw voordeel met de FBN kaart

5% op uw verblijf met uw FBN-lidmaatschapskaart. Korting die u moet melden bij de boeking