Vakantie: Thermae 2000

Vakantie is steeds de beste periode van het jaar!

Cauberg 25 – 27
NL-6301 BT Valkenburg aan de Geul
Limburg, Nederland

+31 43 609 2000

info@thermae.nl

https://www.thermae.nl/

Thermae 2000 in Valkenburg is ontspannen met het mooiste uitzicht van Nederland

In het groene hart van Zuid-Limburg, op de top van de befaamde Cauberg, ligt wellnesscentrum Thermae 2000. Plons in de warme thermale binnen- en buitenbaden met water uit eigen bron, bubbel in de whirpools en ontspan in de vele sauna’s en stoombaden, vernieuwde ligweide met een prachtige panorama view over de Limburgse heuvels en maak kennis met het Infinitum; een sauna belevingsgebouw waar 7 verschillende ruimtes belevenissen in actieve en passieve rust bieden. De panoramasauna vormt het kloppend hart waar dagelijks activiteiten door professionele wellness meesters worden verzorgd.

Elke donderdag mag u ongekleed in zowel de baden als de sauna’s (m.u.v. de kerstvakantie). Alle overige dagen is badkleding in de baden verplicht en eenmaal per week is badkleding zelfs in het hele complex verplicht. Kijk op www.thermae.nl voor een overzicht van ongeklede, deels geklede en geheel geklede dagen.

Thermae 2000 is dagelijks van 09:00 tot 23:00 uur geopend.

Jouw voordeel met de FBN kaart

€ 10,00 korting op een dagentree voucher met 7 uur toegang tot de faciliteiten.

€ 12,50 korting op een arrangement – bestaande uit 7 uur toegang tot de faciliteiten, activiteit naar keuze (shiatsu massagestoel – solarium – verrassingsactiviteit) en een wellnesspakketje t.w.v. € 2,50 per stuk

€ 40,00 korting op een overnachting voor 2 personen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 2 volledige dagen toegang tot de faciliteiten.

Gebruik maken van de voordelen?


Ga naar: https://www.thermae.nl/voucher/e-ticket/ en vul de code fbn21 in om gebruik te maken van de bovenstaande voordelen. (meer info : https://www.thermae.nl/wellness-fbn)