Vakantie: Vera Playa / Vera Natura

Vakantie is de beste periode van het jaar!

Vera Playa / Vera Natura

Vrijheid, naturisme, zee, zon aan de Costa Almeria!

Locatie

Vera Playa tel +32 (0)473 27 61 67 www.veraplaya.be www.veranatura.be

Accommodatie

Aan de Spaanse zuidoostkust ligt de Costa de Almería. Een uniek woestijnlandschap en witgekalkte huisjes tegen de bergflanken zorgen voor dé uitgelezen vakantiebestemming voor elkeen die graag rust opzoekt.

Het gebied tussen Almería-Cabo en Gata-Níjar is het meest maagdelijke en tevens minst uitgebuite gebied van Almería. Zoek de rust op in één van de kleine vissersdorpjes. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan, wanneer je door de straatjes van de dorpjes wandelt merk je al gauw dat traditionele gewoonten en gebruiken hier in stand zijn gehouden.

De Costa de Almería is in twee delen verdeeld: ‘el Poniente’ en ‘el Levante’.

‘El Poniente’ (letterlijk: “waar de zon opkomt”) is het meest toeristische deel van de Costa de Almería. De stranden zijn drukbezocht, wat als voordeel heeft dat je hier werkelijk alle accommodaties die je je maar kan inbeelden om je vakantie aangenaam te maken.

De steile, westelijke ‘Levante-kant’ staat op zijn beurt dan weer garant voor een rustgevende vakantie tussen de overwegend witte vissersdorpjes.

Ten slotte nog een uitstap die niet mag ontbreken aan je vakantie aan de Costa de Almería: een bezoek aan het Natuurpark Cabo de Gata. De ontelbare roze flamingo’s en het kristalblauwe water van de kust zorgen ongetwijfeld voor een reeks vakantiefoto’s waar vrienden en familie alleen maar jaloers op kunnen zijn!

Klinkt een strandvakantie in Zuid-Spanje je als muziek in de oren, maar hou je niet van drukte? Dan is de Costa de Almería de geknipte vakantiebestemming voor jou. Deze Zuid-Spaanse kuststrook is een rustiger alternatief voor de drukbezochte Costa del Sol en heeft minstens evenveel te bieden.

Geniet van de kalme stranden en ontdek het Moorse verleden van de streek in de streek. In een sportieve bui kan je de vulkanische rotsformaties in het natuurpark Cabo de Gata verkennen.

Voordeel met FBN-kaart

Vera Playa en Vera Natura bieden u 10% korting op uw verblijf