Verhaal : Familie Damien

Wij zijn een familie van 5 overtuigde naturisten;-) mijn vrouw en ik evenals onze 2 kinderen ( 8 en 18 ) en onze schoondochter.

In eerste instantie moesten we naar het Landgoed Laborde. We waren zelfs ongeduldig, maar na dit vervelende virus namen we het initiatief om in ons land te verblijven… de bal in de buik voor iedereen om de waarheid te vertellen … We dachten dat we zouden genieten van het strand van Bredene en  het doen andere activiteiten in ons land, maar niet dat een besluit om het strand te sluiten wordt aangekondigd … Ramp!!!!! Al onze projecten vallen in het water… Aie aie… Van draad tot naald, tijdens het chatten met onze vrienden, leren we over het bestaan van Athena campings. Dit voedde onze nieuwsgierigheid en verdiepten ons onderzoek. Hoewel er weinig item beschikbaar is (foto’s, video’s, reviews, …) nemen we de stap en reserveren we in die van Meerbeek. Een beetje angst in de buik als gevolg van de meteo Ik moet bekennen dat we vreesden deze vakantie … Wat vanaf onze aankomst werden we begroet door Vianney zoals het zou moeten zijn. Een drankje aan de bar en ga dan naar de safaritent. Ook een goede verrassing … Het is prachtig… Het is leuk zelfs erg mooi zeggen.

Na de installaties, ondernamen we een kleine wandeling om de camping en de faciliteiten te bezoeken … Zeer schoon sanitair…. netjes terrein… op het eerste gezicht ziet het gebied er vrij mooi uit … Grote verrassing, het landgoed heeft een groot zwembad;-) Super!!! Dat is genoeg om onze kleinste te verrukken… petanques banen voor papa … een volleybalveld voor de volwassenen en 1 pingpongtafel voor moeder… WAOUW

Bovendien is het landgoed is allemaal aan de rand van een bos en dat zorgde dat we  ons uren vermaakten  met fietstochten en wandelingen in een  zeer mooi landschap …

Er was niet meer voor nodig dan dat.😀😀😀

Om eerlijk te zijn, we hadden een geweldige vakantie… het stelde ons in staat om rond eenvoudige genoegens te verzamelen en onze kleine familie nog meer te herenigen. En ik mout u bekennen, we hebben onze caravan er zelfs geïnstalleerd om regelmatig terug te komen … De aanpassingen worden nog gedaan om een nog betere plek te kunnen voorzien voor de toekomst.

Dit weinig bekende terrein, echter, heeft genoeg om veel mensen tevreden te stellen op een paar stappen van huis.

Met dank aan Vianney en Melodie voor uw vriendelijkheid;-)

Met dank aan Athena voor het er zijn;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...