Verhaal: Klazina en haar reismaatje

In juni kwamen mijn strandmaatje Rudy en ik beiden op het idee mijn verlof in september samen door te brengen Om geen risico te lopen om onze vakantie last minute te moeten wijzigen in verband met gewijzigde coronabeperkingen, besloten wij in België te blijven. Onze keus viel op het huren van een zespersoons safaritent op Athena le Perron omdat de natuur van de Ardennen ons erg aantrok.

Het zou voor ons beiden om onze eerste naturistische vakantie gaan. Wij vertrokken begin september en verbleven er 2  weken. In deze tijd hadden wij supermooi weer. Alleen de nachten waren koud. Le Perron is een mooie hellend  gelegen camping. We waren er buiten het seizoen, maar de camping was nog goed bezet. Er is een fijn zwembad en een clubgebouw waar je terecht kunt voor een pizza of een drankje. 

We hebben in deze periode diverse wandelingen gemaakt onder andere over de vlonderpaden van de Hoge Venen, rondom het meer van Robertville en rondom het drielandenpunt van België, Duitsland en Luxemburg Met de auto hebben we de Eifel een paar keer bezocht waar we onder andere een boottocht hebben gemaakt en een roofvogelpark hebben bezocht en vlakbij de grens met Nederland hebben we de Amerikaanse  begraafplaats van Henri Chapelle bezocht. We kwamen thuis met duizenden foto’s als herinnering aan deze fijne vakantie.

Het bloot leven op de camping beviel ons erg goed een echt gevoel van vrijheid ondanks dat we rondom het sanitair en het clubgebouw een masker moesten dragen. Naturistisch vakantie vieren is voor ons echt voor herhaling vatbaar.

4 Replies to “Verhaal: Klazina en haar reismaatje”

    1. Hoi Alex en Patricia,
      ja de camping is de moeite waard en de omgeving helemaal. Kijk vantevoren op de site van Oost België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...