Verhaal: Linda en Vincent

Hallo, dit jaar hadden we onze vakantie al in januari geboekt  op CHM Montalivet voor het einde van juli-begin augustus. We besloten om onze vakantie in het buitenland niet te annuleren omdat er minder risico is op een camping dan in een hotel. Dus we zijn eind juli probleemloos naar CHM Montalivet gereisd. Op de camping was het natuurlijk een beetje anders dan andere jaren, sommige toiletten waren niet open en het entertainment was ook sterk verminderd.

illustratiefoto FBN

Ondanks dit waren we nog steeds erg blij op vakantie te hebben kunnen gaan. Het gebruik van het masker was verplicht in winkels en de maatregel werd overal gerespecteerd. De opkomst op de camping leek vergelijkbaar met de andere jaren, misschien iets meer Duits dan normaal. We hebben voornamelijk gebruik gemaakt van de camping tijdens onze 15 dagen vakantie, maar we namen de auto om Biarritz en Bayonne 2 dagen te bezoeken.

illustratiefoto FBN

We waren aangenaam verrast door de schoonheid van de stad Bayonne. Op de camping was onze locatie erg vriendelijk en we leerden de Fransen weer kennen, gevolgd door het aperitief en barbecue-avonden… Er waren niet veel Belgen op de camping, dus stellen we de vraag, maar waar gaan de Belgische naturisten op vakantie? Onze terugreisging ook voorbij zonder probleem, net een beetje meer mensen in Parijs. Nu beginnen we al na te denken over de volgende vakantie.

illustratiefoto FBN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...