Verhaal: Sebastien

Ik ging begin juli naar Euronat, in de Médoc voor een week verblijf. Dit is de eerste keer dat ik in dit geweldige centrum verbleef. Het was een vakantie, in eerste instantie, met een enigszins vreemde smaak, na de opsluiting, mijn andere geannuleerde reisplannen, telewerken, beperken contacten, enz. Het was de eerste keer dat ik de grens over ging dit jaar!

Illustratiefoto FBN

Ter plekke was natuurlijk bewijs van het bestaan van de epidemie, zoals overal. Maar de door het centrum opgelegde maatregelen waren zeer draaglijk. Ik voelde me echt alsof ik op vakantie was!

Illustratiefoto FBN

Bij het zwembad, leek het virus bijna vergeten, de sfeer was goed, vriendelijk, respectvol. Er waren minder ligbedden, vanwege de sociale afstand, maar ik kon altijd een plek vinden om van de zon te genieten!

Illustratiefoto FBN

Het centrum was in feite niet tot het maximum van zijn capaciteit gevuld, verre van dat. De overgrote meerderheid van de vakantiegangers hield zich aan de hygiëneregels.

Illustratiefoto FBN

En dan is het strand enorm… Een nadeel, echter: ik heb in Euronat niet de geest van het naturisme dat ik zoek gevonden . Te veel mensen houden hun kleren aan in de ochtend, en kleden zich in de late namiddag weer aan, zelfs als de temperaturen aangenaam of zelfs hoog zijn. Ik ontmoette zelfs een paar gekleed als in de stad in de vroege middag! Wat deden ze daar? Het management sluit hun ogen te veel. Jammer… Maar ik zal die (korte) bijna gewone vakantie niet vergeten in een jaar dat dat niet is.

Illustratiefoto FBN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...