Verhaal: Yannick

Gewoon in Bali gebleven. We zijn meestal meer dan de helft van het jaar in Zuidoost Azië; dit maal toegekomen in Bali midden maart en eind maart waren de grenzen gesloten. Corona begon in Bali (en Indonesië) pas veel later dan in Europa, en zelfs op het ergste moment, was het nooit zo “slecht” als in Belgje of de rest van Europa. Het was (en is nog steeds) een redelijk “veilige” bestemming: alle maatregelen zijn in plaats en alle voorzorgen worden ook vrijwillig door de bevolking genomen. “Bali au Naturel” was dus een goede oplossing – een heel groot resort, vlak aan zee, met twee zwembaden, twee bars, een lekker restaurant, een gym en massage.

Helemaal geen nood om buiten het terrein te gaan, een tropische tuin die 1,500 m2 groot is, vlak aan zee en uiteraard heel weinig klanten, meestal waren we alleen (met het personeel). Maar met WiFi over het ganse terrein, geen probleem om van hieruit “thuis” te werken, maar dan wel lekker naakt 24/7. En vlakbij zijn er voldoende winkels waarin je het noodzakelijke kan kopen. Met een prachtig klimaat (droog seizoen, ong. 30-32 graden), heel behulpzaam en vriendelijk personeel, lekker lunchen of dineren voor 5 – 10 Euro, beter kan het niet.
Sinds begin augustus mag er terug in Indonesië rond gereisd worden, dus wat rondreizen in Java en andere eilanden staat ook op de agenda (niet bloot uiteraard). We blijven hier totdat de situatie in Europa (en Belgje) versoepelt. Ook een heel goed idee om in “Bali au Naturel” te overwinteren. Hopelijk kunnen we volgend jaar  Roemenië en Bulgarije bezoeken zoals dit jaar gepland was en zoals elk jaar wat rond reizen in Spanje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...