Zeg het!

Als je over een drukke markt loopt zie je natuurlijk niet of mensen graag naakt recreëren of niet, het staat immers niet op het voorhoofd van de mensen te lezen. Maar men zou versteld staan hoeveel mensen er wel (geregeld) naar een naaktsauna, naaktstrand (al dan niet op vakantie), naaktterrein, …. gaan. Om dan nog maar te zwijgen van iedereen die na de heerlijke douche liefst nog even naakt blijft rondlopen thuis ….

Vaak komt het zelfs niet ter sprake bij vrienden of familie, die daar ook interesse in hebben, maar denken daar alleen mee te staan.

Met “Zeg het!” proberen we hier iets aan te doen.

We dagen alle mensen die wel genieten van hun bloot momentje uit om het aan één persoon te vertellen hoe heerlijk dit wel is, wat de voor- en nadelen hiervan zijn, waarom ze het zo heerlijk vinden, … Aan één persoon die het weliswaar nog niet weet, maar er waarschijnlijk ook interesse in heeft.

Als we dit met z’n allen doen tegenover één persoon, dan zal er heel veel over naakt recreëren of over naakt leven verteld worden en maken we ongetwijfeld heel wat mensen duidelijk dat ze niet alleen zijn, dat bloot heel normaal is en dat we met velen zijn.

Heb je een leuke reactie gekregen of een leuk verhaal te vertellen?
Dan mag je dit steeds doorsturen naar koen@naturisme.be
Misschien komt jouw verhaal dan wel op deze blog terecht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...